23 Kasım 2010 Salı

Şenpazar; Valimiz, Milletvekillerimizle Açılışlarla Dolu Bayram Yaşadı













Bayram İlk günü, Merkez Hacı Hafız Şakir Camiinde kıldığımız Bayram Namazının ardından Saat:09.00-10.00 arası Belediye Başkanlığımızda bayramlaşma yapıldı.Bayramlaşmaya gelen Düzce Vali Yardımcımız Sn. Erdoğan ÜLKER'e Teşekkür ederiz.

Belediyemizdeki Bayramlaşmadan sonra İlçe Emniyet Amirliğinde Polislerimizin, İlçe Jandarma Komutanlığında askerlerimizin bayramını kutladık.

Havaların güzel olması tatil izininde uzun olması Gurbette yaşayan Hemşehrilerimizin Kurban Bayramını İlçemizde ilk defa bu kadar yoğun geçmesine neden oldu.Bayramlarda açılışlarında yapılması ayrıca İlçemize hareketlilik kazandırdı.

Belediye Başkanımız Sn. Suat SAYGIN mahalle bayram gezileri yanında, Büyükmutlu Dernek Yöneticilerinin yaptığı Sağlık Ocağı, Küçükmutlu Ardıçlan Camii açılışlarına katıldılar.Bu açılışlarda bizleri yalnız bırakmayan Kastamonu Milletvekili Sn. Hasan ALTAN'a, gurbetten gelip İlçemize hizmet için her türlü desteği veren İş adamlarımıza teşekkür ederiz.

Belediye Başkanımız Sn. Suat SAYGIN, Kasder Yönetim Kurulu Üyesi Sn. İsmail ERŞAHİN ve KAsder eski Başkanı Sn. Hayri AYGÜN'ün köylerindeki Meydan düzenlemesi ve Köprü açılışlarına katıldılar.Kastamonu Valimiz Sn. Mustafa KARA, Kastamonu Milletvekilimiz Sn. Hakkı KÖYLÜ'ye ve katılan tüm protokolede teşekkür ederiz.

İlçemize hizmetin İstanbul, Ankara, Kastamonu, ve Şenpazar Merkezli daha güçlü olacağına inanıyor ve çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz.

Gelecek Bayramlarda buluşmak dileğiyle esenlikler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder