3 Ağustos 2011 Çarşamba

Şenpazar Belediye Başkanımızın Şenpazar Doğa Turizmi Çalışmaları




















Şenpazar Belediye Başkanımız Sn.Suat SAYGIN, Şenpazar Doğa Turizmi çalışmaları Kızılcasu İzcilik Kampı – Avcılık – Mağaracılık – Doğa Fotoğrafçılığı – Yürüyüş parkurları olarak devam ediyor.

29 – 30 – 31 EKİM 2010 tarihinde ilçemize 300 fotoğrafçı gelerek İlçemizin güzellikleriniz fotoğrafladılar. Bu çalışma albüm haline getiriliyor. Yürüyüş rotaları uzmanı Sn.Ersin DEMİREL tarafından tamamlanan doğa yürüyüş ve bisiklet parkurları Kaymakamımız Sn.Ali SAKAR tarafından 5000 adet bastırılarak Kaymakamlık tarafından satışa sunulmuştur. Dibekli Mahallesinden sonra Poyracık Köyünden şelaleye patika yol yapılarak doğa severlerin ziyaretine sunulmuştur.

Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn.Ziver KAPLAN, Belediye Başkanımız Sn.Suat SAYGIN Poyracık Şelalesi ve Kızılcasu’ da incelemede bulunarak, Kızılcasu İzcilik Kampı için Kastamonu Valimiz Sn.Erdoğan BEKTAŞ’ a bilgi verdiler. 25 metrelik Poyracık Şelalesi, Türkiyenin en büyük Dağlı Kuylucu, Kardeleni ve muhteşem doğası ile doğa turizmi payından Şenpazar İlçemizin hakkını alması için Başkanımız Sn.Suat SAYGIN ve Kaymakamımız Sn.Ali SAKAR’ ın çalışmaları devam etmektedir.

Doğa severleri Şenpazar İlçemize beklerken esenlikler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder